O nama

BALKANPOPUST je portal koji grupiše sve ponude sajtova grupne kupovine iz svih zemalja Balkana na jednom mestu. Pronalazimo za Vas sve sajtove grupne kupovine na celom Balkanu i trudimo se da Vam omogucimo brzu i efikasnu pretragu svih ponuda na jednom mestu, razvrstanih po kategorijama i gradovima. Na ovaj nacin, omogucavamo Vam da uštedite Vaše vreme i novac.

BALKANPOPUST ima idejno rešenje za svaki Vaš zahtev, da zajedno prevazidjemo sve neuspehe i stvorimo povoljne uslove, kako bi Vaš posao procvetao. Oglasite se kod nas (prezentujte svoju firmu) - ako želite da svi cuju za Vas, ako vam je potrebna pomoc u poslovanju i ako želite da iza svog poslovanja imate strucan tim!

Prijavom na mailing listu portala Balkanpopust.com dobijacete sve dnevne ponude na Vašu elektronsku adresu, ili ponude samo zeljenih kategorija. U svakom trenutku se možete odjaviti sa mailing liste.

*Portal Balkanpopust.com nece na svojim stranicama objavljivati e-mail adrese svojih korisnika.

*Portal  Balkanpopust.com nece ustupiti trecoj strani e-mail adrese korisnika ni pod kojim uslovima.

Takodje na nasem portalu mozete naci i brzu pretragu svih komentara za odredjenu uslugu ili partnera koji pruzaju tu uslugu. Samim tim, od mnostva ponuda, mozete vrlo lako odabrati i naci pravo resenje za Vas.

Balkanpopust.com ne prodaje kupone za ponude, samo ih grupise na jednom mestu.

Kupovinu i dalje obavljate direktno preko sajta grupne kupovine koji je postavio ponudu.

Ponude sajtova za grupnu kupovinu na Balkanpopust.com  stavljamo u obliku linka preko koga možete doci direktno na zeljeni sajt.

Portal Balkanpopust.com nije odgovoran za sadržaje ponuda drugih sajtova grupne kupovine.

Portal Balkanpopust.com zadržava pravo da bez najave, promeni ili modifikuje uslove korišcenja.