O nama Uslovi korišćenja Reklama na balkanpopust.com Sponzori nagradne igre Kontakt

SPORT ACTIVE

Ponedeljak: od 11 do 21Utorak: od 11 do 21Sreda: od 11 do 21Četvrtak: od 11 do 21Petak: od 11 do 21Subota: od 11 do 21Nedelja: od 11 do 19

Kontakt podaci

Adresa:Staro sajmište 20

Grad:Beograd

Telefon:011/757-1008 i 064 476 1154

E-mail:office@sportactive.org

Web:http://www.teretana-fitness.com/

SPORT ACTIVE

Fitness centar Sport Active svojim članovima nudi kvalitetne uslove za izvođenje rekreativnih i profesionalnih treninga. U širokoj ponudi zastupljeni su svi segmenti vrhunske pripreme sportista, programi za oblikovanje tela, Body building-a, kao i program Cardio fitness-a.

 

Stručni kadar je sastavljen od najboljih studenata sa Fakulteta za fizičku kulturu i Sportske Akademije Beograd. Stručni nadzor i usavršavanje vrši profesor Sportske Akademije Nikola Alilomov koji je ujedno i vlasnik fitness centra Sport Active.
 

Šta god da očekujete od treninga i kakav god da ste cilj postavili, stručni kadar fitnes centra će Vam pomoći da ga postignete nudeći Vam najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Naš stručni kadar sastavljen je od najboljih studenata sa Fakulteta za fizičku kulturu i Sportske Akademije Beograd. Stručni nadzor i usavršavanje vrši profesor Sportske Akademije Nikola Alilomov koji je ujedno i vlasnik fitness centra „Sport Active“.