O nama Uslovi korišćenja Reklama na balkanpopust.com Sponzori nagradne igre Kontakt

ORDINACIJA LIFE

Ponedeljak: od 8 do 12 i 14 do 19Utorak: od 8 do 12 i 14 do 19Sreda: od 8 do 12 i 14 do 19Četvrtak: od 8 do 12 i 14 do 19Petak: od 8 do 12 i 14 do 19,Subota: ne radi Nedelja: ne radi

Kontakt podaci

Adresa:Nikole Tesle 8/8, Zemun

Grad:Beograd

Telefon:011/2691-800, 065/841-30-50 ; 064/134-09-94

E-mail:kvantnamedicinalife@gmail.com

Web:http://www.kvantnamedicina.rs/

ORDINACIJA LIFE

Life ordinacija je ordinacija integrativne medicine
 

Sta je integrativna medicina

Po definiciji Nacionalnog centra za komplementarnu i alternativnu medicinu u Nacionalnom institutu zdravlja SAD-a, integrativna medicina podrazumeva udruzivanje konvencionalnih medicinskih i komplementarnih i alternativnih terapija za ciju bezbednost i delotvornost postoje odredjeni visokokvalitetni naucni dokazi.

Integrativna medicina ima holisticki (jedinstvo tela, misli i osecanja) i visoko individualni pristup (preporucuje se terapija koja najbolje odgovara datom zdravstvenom problemu). U njoj se spajaju najmoderniji naucni pronalasci, narocito oni iz kvantne fizike, sa drevnim znanjima o lecenju sa svih krajeva sveta 

Ova se kombinacija pokazala izuzetno efikasnom u ostvarivanju glavnog cilja medicine - ocuvanju zdravlja i produzetku zivotnog veka.

Integrativna medicina obavezno konsultuje vise metoda i tehnika: npr. homeopatiju, biorezonantnu dijagnostiku, akupunkturu... Zbog takvog, visestranog, prilaza, ordinacije integrativne medicine ostvaruju veoma dobre rezultate u skoro svim terapijama.

Stres, oslabljen imunitet, zagadjenje, emotivna patnja, mentalni nemir – ovo su, nazalost, dobro poznata stanja modernog coveka. Poslednja saznanja nauke ukazuju da su upravo ova stanja uzrok vecine zdravstvenih problema danas. Inegrativna medicina se na njih posebno fokusira, delujuci u korenu problema - na kvantnom nivou.

Tagovi