O nama Uslovi korišćenja Reklama na balkanpopust.com Sponzori nagradne igre Kontakt

MASTER HOLIDAYS

Ponedeljak: od 10 do 18Utorak: od 10 do 18Sreda: od 10 do 18Četvrtak: od 10 do 18Petak: od 10 do 18Subota: od 10 do 15Nedelja: ne radi

Kontakt podaci

Adresa:Obilićev Venac 18-20, TC City Passage Lokal 3-12

Grad:Beograd

Telefon:011/3282-676

E-mail:office@master-holidays.com

Web:www.master-holidays.com

TURISTICKA AGENCIJA MASTER HOLIDAYS

Turistička agencija MASTER HOLIDAYS osnovana je u Beogradu 14.februara 2011.godine. Nakon dve godine poslovanja, uspeli smo da opravdamo poverenje naših korisnika i nastavljamo sa atraktivnim aranžmanima za zimovanje i letovanje, kao i grupnim putovanjima za evropske destinacije.

Od svog osnivanja na turističkom tržištu se predstavljamo kao organizator putovanja za klijentelu različitih karakteristika – porodice, starija populacija, mladi, skijaši, ljubitelji mora…Ono po čemu smo posebno poznati su aranžmani za skijanje u Francuskoj o čemu svedoči i ukazano poverenje starih putnika koji nas i dalje prate, ali i sve više onih koji im se pridružuju. Osnovu naše letnje ponude predstavlja Grčka, naročito poluostrvo Halkidiki i regija Sv. Đorđe – Nea Vrasna. U ponudi smeštaja su apartmani i hoteli različitih kategorija i cena, pa stoga svako može naći ponudu prilagođenu svojim željama i mogućnostima.

Da bi naši putnici imali gde da se odmore u periodu između letnje i zimske sezone organizujemo i grupna putovanja širom Evrope – Pariz, Bukurešt, Prag, Ljubljana, Barselona i mnoge druge destinacije. A za one koji bi želeli nešto van naše postojeće ponude rado ćemo napraviti individualne programe po želji.

Kao i do sada, biće nam korisne sve Vaše ideje, sugestije, želje i kritike.

Mi postojimo zbog Vas i samo sa Vama možemo da trajemo duže!