O nama Uslovi korišćenja Reklama na balkanpopust.com Sponzori nagradne igre Kontakt

AGENCIJA SUNSHINE

Ponedeljak: ne radi Utorak: ne radi Sreda: ne radi Četvrtak: ne radi Petak: ne radi Subota: ne radi Nedelja: ne radi

Kontakt podaci

Adresa:Šejkina 56/17

Grad:Beograd

Telefon:063/1410-965

E-mail:suncicamilosevic@gmail.com

Web:http://www.astrologdrsuncicam.com/

AGENCIJA SUNSHINE

Da li povlačite životne poteze u skladu sa Vašim pravim potencijalom i tako birate put uspeha i blagostanja ili se, jednostavno, prepuštate neznanju i depresiji, pod izgovorom da su vremena teška?! Možete biti uspešni i srećni i u teškim vremenima, ako se koriste informacije koje Vam daju zvezde! Da li ste prepoznali svoj pravi životni put? Put na kome ste svoji, uspešni, srećni...? DA LI ZNATE KOJE JE TO DOBRO ŠTO JE UNIVERZUM NAMENIO SAMO VAMA, ONO DOBRO ŠTO PRIPADA SAMO VAMA... Ta informacija je zapisana u trenutku Vašeg rođenja, u NATALNOJ KARTI, koju mogu dešifrovati samo astrolozi, tumači ovog jedinstvenog rukopisa. Izvucite maksimum iz sebe i neka Vaša životna priča bude poput nekog lepog filma. 

U svakoj se natalnoj karti mogu prepoznati "dobitne kombinacije" i ako se odigra na te "karte", sigurno sledi uspeh. 

Poslušajte savet Vašeg astrologa i uspeh neće izostati!

 

PRAVILNO TUMACENJE I DETALJNA ANALIZAVA SVIH ASTRO ASPEKATA VAM MOZE DONETI VELIKI BOLJITAK NA SVIM POLJIMA.

Svaki trenutak vašeg života nosi odredjeni potencijal, samo treba znati gde su vrata otvorena i gde treba svom snagom krenuti (jer je tu trenutno smeštena planeta sreće), a gde treba stati i jednostavno ne trošiti energiju uzaludnim pokušajima, odnosno, sačekati da se vrata sama otvore (sačekati da se skloni neka loša planeta), a dok se ona ne skloni okrenite se prema vratima koja su široko otvorena i koja čekaju samo Vas, a toga možda baš tada niste svesni. Budite racionalni, sa svojim vremenom i energijom.

U krucijalnim trenucima kada neki posao treba da počne, kada se sklapa brak, kada se očekuje dete, koja emotivna veza ima dobar ishod a koja ne, pomoć astrologa je tada jako važna. Uporedite Vaš horoskop sa horoskopom određene osobe, bilo da ste sa njom u emotivnoj vezi, planirate ili ste već u braku, bilo da je to Vaš poslodavac, lekar... Saznajte da li su to preporučljive kombinacije i kako ih unaprediti ili nešto treba menjati.

Ne treba biti zavistan od astrologije, unutrašnji glas koji Vas vodi je pravi vodič, ali, ako osetite potrebu da cujete mišljenje astrologa, ONDA TO I UČINITE, jer sigurno je pravi trenutak za to!

 

KRATKA BIOGRAFIJA

Specijalizacija iz psihijatrije je moja velika ljubav,tako da je astrologija ustvari kompenzacija tih neostvarenih snova.Astrologija je sastavni deo mog zivota, njome se bavim 20-ak godina i uradila sam preko 3000 horoskopa i dešifrovala mnoge životne priče.

Ljudi mi se godinama kasnije javljaju, zahvaljuju za ono sto sam učinila za njih. Tonski zapis moje analize su preslušavali mnogo puta, naročito kad su prolazili kroz neke teške životne izazove i drame i zahvaljujuci precizno definisanim životnim periodima, definisanim trajanjem i načinom prevailaženja, su te teške trenutke mnogo lakše prebrodili.Treba znati kada prelomiti, rizikovati, izvući maksimum od života, kako bi ishod mnogih događaja bio sa hepiendom".

Tagovi